مدیرعامل شرکت پالایش و پخش فراوردههای نفتی درباره تولید بنزین پتروشیمی بیان داشت: اکنون تولید بنزین در پتروشیمیها نداریم قبلا هم چنین چیزی نبوده است مثلا قبلا ریفرمیت از پتروشیمیها دریافت میشد، اینها مولفههای تولید بنزین هستند و نه خود بنزین.
بعد از روی کار آمدن دولت سیزدهم، موضوع تأمین منابع مالی طرحها و پروژههای مختلف اقتصادی و تحقق وعدههای معیشتی رئیسجمهور در دستور کار وزارت نفت قرار گرفت و برای کاهش اثرات منفی اقتصادی برجای مانده از دولت قبل، تلاش شد تا روند فروش نفت ایران به مدار سابق بازگردد.
در حالی که برخی مدعی هستند روسها بازار قیر ایران در هند را تصاحب کردهاند، باید گفت کاهش عرضه 650 هزار تنی ماده اولیه قیر توسط پالایشگاهها در بورس کالا، موجب کاهش تولید و در نتیجه کاهش صادرات قیر ایران شده است و این موضوع ارتباطی به صادرات نفت روسیه به هند ندارد.
عضو کمیسیون انرژی مجلس با اشاره به مزایای همکاری ایران با کشوری مانند ونزوئلا گفت: ما میتوانیم فرآوردههای نفتی را تولید کنیم و درهمان مناطق به فروش برسانیم تا بازار فروش محصولاتمان را هم فراهم کنیم.
مدیر عامل اسبق شرکت پالایش و پخش فراوردههای نفتی گفت: به نظر میرسد ایران در آینده باید برای صادرات فراورده نسبت به ساخت پالایشگاه بیشتر اقدام کند، چراکه علاوه بر اهداف صادراتی رشد مصرف انرژی نیز همچنان در کشور بالا است و باید پاسخ داده شود.
مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی، از تامین سوخت نیروگاهی در ایام افزایش مصرف برق به موازات افزایش نظارت بر مجاری عرضه برای مبارزه با قاچاق سوخت خبر داد.
مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی گفت: سهمیه قیر تهاتری دستگاههای اجرایی در سال ۱۴۰۱، به صورت دو ماهه اعلام میشود تا عملکرد آنها در اجرای قانون، مورد پایش قرار گیرد.
وزیر نفت بر هم خوردن امنیت انرژی و شدت گرفتن نوسانات بازار را بازی باخت - باخت برای همه بازیگران این عرصه دانست و گفت: بازار جهانی نفت نیازمند افزایش عرضه از سوی ایران است.
مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران گفت: تا چند روز آینده با حضور وزیر نفت کلنگ احداث پتروپالایشگاه 300 هزار بشکهای شهید سلیمانی در بندرعباس به زمین خواهد خورد.
مجموع تولید فرآوردههای نفتی اصلی در سال ۱۴۰۰ نسبت به سال گذشته حدود ۴ درصد رشد داشته بهطوریکه افزایش متوسط تولید فرآوردههای اصلی نفتی از ۲۷۰ میلیون لیتر در روز به ۲۸۱ میلیون لیتر در روز رسید؛ همچنین تولید نفتگاز با کیفیت یورو ۴ به بالا در سال ۱۴۰۰ نسبت به سال گذشته با رشد بیش از ۱۳ درصدی روبرو بوده است.
مدیر عامل شرکت پخش فراوردههای نفتی گفت: این شرکت هیچ دخل و تصرفی در تخصیص سهمیههای سوخت نفت گاز ندارد و میزان عملکرد وکارکرد ناوگان خودروهای سنگین، ملاک سهمیه بندی سوخت است.
مدیر طرح سیانجی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران با یادآوری اینکه بر اساس مصوبه شورای اقتصاد برای گازسوزکردن رایگان خودروهای عمومی تا کنون ۲۰۰ هزار خودرو تبدیل شدهاند، گفت: از این محل سالانه ۳۵۰ میلیون لیتر در مصرف بنزین صرفهجویی شده است.
تولید فرآوردههای نفتی اصلی در سال ۱۴۰۰ و نخستین سال فعالیت دولت سیزدهم در مقایسه با سال پیش از آن رشدی ۴ درصدی را نشان میدهد به طوری که تنها در مورد گازوئیل رشد ۱۳ درصدی تولید با استاندارد یورو ۴ و بالاتر از آن در سال گذشته به ثبت رسیده است.